WPK Central European Academy Cancer Center din Viena se extinde cu 8 departamente noi de chirurgie oncologica

Stiri

WPK Central European Academy Cancer Center (WPK CEACC), parte a Wiener Privatklinik, unul dintre cele mai mari spitale private din
Austria, se extinde cu 8 departamente de chirurgie oncologica, venind in sprijinul pacientilor internationali cu noi posibilitati de tratament al cancerului aflat in diferite stadii de evolutie.
Noile divizii adaugate sunt concentrate pe terapia chirurgicala pentru: cancer mamar,cancer ovarian, cancer pulmonar, cancer de colon (inclusiv cu extindere peritoneala),cancer de pancreas si de prostata, dar si afectiuni vasculare si afectiuni ortopedice maligne si benigne. Interventiile vor fi efectuate de chirurgi cu supraspecializari in aceste arii de la spitalul AKH Viena, accentul fiind pus pe tehnici minim-invazive, beneficii care asigura pacientilor sanse de recuperare considerabil imbunatatite.

WPK Central European Academy Cancer Center este centrul privat numarul unu in Europa Centrala si de Est in diagnosticul si tratamentul ultraspecializat al cancerului, care ofera pacientului oncologic o solutie medicala integrata, de la radiologie de top, inclusiv PET-CT, oncologie medicala (chimioterapie, imunoterapie, terapia personalizata tintita), la
chirurgie oncologica supraspecializata, precum si asistenta paliativa, evaluarea riscului de cancer prin analize genetice si a doua opinie medicala acordata de experti de varf in oncologie.
„Terapia personalizata a cancerului, bazata pe dovezi si tehnici medicale de ultima ora,este principalul motiv pentru care pacienti din intreaga Europa se adreseaza centrului nostru in fiecare an. Odata cu infiintarea noilor divizii, deservite de chirurgi cu compentente de varf de la AKH Viena, intram intr-o noua etapa de dezvoltare, in care vom putea raspunde si mai bine nevoilor individuale ale pacientilor, la cele mai inalte standarde de grija si atentie medicala. Colaboram ca o echipa, uniti de obiectivul comun
de a oferi oamenilor speranta unei vieti de calitate si de lunga durata, chiar si in cazuri in care diagnosticul initial nu era optimist”, a declarat Prof. Univ. Dr. Christoph Zielinski, Directorul WPK Central European Academy Cancer Center.

Wiener Privatklinik (WPK), unul dintre cele mai mari spitale private austriece, trateaza anual sute de romani cu afectiuni oncologice. Peste 1000 de pacienti romani se adreseaza centrului medical in fiecare an, iar terapiile pentru diferite tipuri de cancer reprezinta aproximativ jumatate din tratamentele acordate.
Procesul de diagnosticare implica mai multe tipuri de investigatii, inclusiv analiza ADN-ului tumoral, un test–cheie pentru determinarea cu precizie a diagnosticului si individualizarea terapiilor pentru fiecare caz medical. Pacientul oncologic beneficiaza de suportul unei echipe interdiscilinare de experti (Tumor Board) care coopereaza pentru a stabili cea mai
eficienta strategie de tratament si a urmari evolutia starii de sanatate a acestuia pe parcursul tuturor etapelor terapeutice.
Wiener Privatklinik detine doua reprezentante oficiale in Romania, in Bucuresti si in Timisoara, unde persoanele interesate beneficiaza de informatii si asistenta completa pentru accesarea rapida a investigatiilor si tratamentelor disponibile la Viena.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații legate de sănătate, urmărește-ne pe Facebook.