Cum uiti de stresul substantelor iritante cu Tonimer

Articole

Rinita alergica perena este o inflamatie cronica a mucoasei nazale care se dezvolta pe fondul ingerarii constante de alergeni in organism impreuna cu aerul inhalat. Spre deosebire de rinita sezoniera, rinita care este prezenta mai mereu „chinuie” persoana in mod constant si poate fi cauzata atat de polenul diferitelor plante, cat si de praful menajer, acarieni, spori fungici si epiderma animala. 

Aceste simptome deranjante pot fi reduse prin utilizarea unor produse marca Tonimer lab, si anume:

  • Produse care sa fie folosite la igiena zilnica a nasului
  • Produse care reduc congestia nazala (nasul infundat)
  • Produse care protejeaza mucoasa impotriva suprainfectiilor respiratorii.

Apa de mare din Oceanul Atlantic, imbogatita cu oligoelemente si saruri minerale, reprezinta un produs Tonimer lab la indemana pentru mentinerea unei mucoase nazale hidratate.

Ca terapie adjuvanta, atat solutia izotonica cat si hipertonica Tonimer lab sunt utile in cazul diferitelor tipuri de rinita acuta sau cronica,  favorizand fluidificarea si drenajul secretiilor nazale.

Care sunt principalii factorii favorizanti ai rinitei alergice:

  • Acarienii

Sunt cea mai frecventa cauza de alergie la praful de casa. Acarienii traiesc si se inmultesc usor in locuri calde si umede. Ei prefera temperaturi de peste 70 de grade, cu umiditate de 75 pana la 80 la suta. Ei mor atunci cand umiditatea scade sub 50 la suta. De obicei, nu se gasesc in climatele uscate.

Particulele de acarieni se gasesc adesea in perdele, perne, saltele, covoare si mobilier tapitat. Ele plutesc in aer cand cineva aspira, merge pe un covor sau deranjeaza lenjeria de pat.

Astfel, o casa nu trebuie sa fie vizibil murdara pentru a declansa o reactie alergica la acarieni. Particulele de acarieni sunt prea mici pentru a fi vazute, dar pot fi indepartate folosind proceduri de curatare si aerisirea locuintei.

  • Mucegaiul

Mucegaiul este o ciuperca care produce spori ce plutesc in aer. Cand persoanele cu alergie la mucegai inhaleaza sporii, acestia au simptome de alergie. Exista multe tipuri diferite de mucegaiuri – unele pe care le putem vedea, altele nu.

Mucegaiurile traiesc peste tot – pe busteni si pe frunze cazute si in locuri umede, cum ar fi bai si bucatarii. Particulele mici de mucegai si sporii sunt o componenta comuna a prafului de uz casnic si pot fi adevarata cauza a unei alergii la praf.

  • Polenul

Polenul provine din copaci, iarba, flori si buruieni. Oamenii pot fi alergici la diferite tipuri de polen. De exemplu, unii oameni sunt alergici la polenul de la fagi; altii sunt alergici la polenul de la anumite tipuri de ierburi.

  • Par, blana si pene de animale

Animalele de companie pot cauza probleme persoanelor alergice in mai multe moduri. Parul lor, saliva si urina pot provoca o reactie alergica, mai ales atunci cand sunt combinate cu praful menajer. In gospodariile cu pasari, penele si excrementele de pasari pot fi, de asemenea, inglobate in praful casnic si pot cauza probleme persoanelor care sunt alergice la acestea.

Respira liber si uita de stresul substantelor iritante si alergenilor! Foloseste produsele din gama hipertonica Tonimer lab, solutii hipertonice sterile de apa de mare, pentru fluidificarea mucusul si decongestionarea mucoasei nazale, in caz de rinite.​​

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații legate de sănătate, urmărește-ne pe Facebook  , Instagram , YouTube , TikTok .