MedLife Polisano Sibiu deschide primul centru medical cu servicii ambulatorii și spitalicești permanente 24/7

Stiri

MedLife Polisano, parte a Grupului MedLife, operatorul cu cea mai mare rețea de servicii medicale private din România, anunță deschiderea primului centru privat din Transilvania cu 11 specialități ambulatorii și spitalicești permanente disponibile, la cerere, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Situată într-un spațiu generos, în incinta MedLife Polisano Izvorului, noua unitate reprezintă soluția pentru servicii medicale ambulatorii și spitalicești de înaltă calitate, asigurând o îngrijire promptă și accesibilă pacienților din regiune.

Potrivit reprezentanților companiei, pacienții vor avea acces permanent la servicii medicale din 11 specialități, precum: medicină internă, imagistică (ecografii, radiografii RX și CT), medicină de laborator (analize de sânge), cardiologie, obstetrică-ginecologie, chirurgie generală, oncologie, urologie, chirurgie vasculară, neonatologie și reumatologie.

„Prin această nouă inițiativă, MedLife Polisano își propune să asigure o acoperire extinsă a necesităților de sănătate, contribuind la o îmbunătățire semnificativă a accesului la îngrijiri medicale în regiune. În acest sens, echipele noastre multidisciplinare sunt pregătite să ofere pacienților tratamente eficiente și soluții medicale personalizate 24 din 7, pentru nu mai puțin de 11 specialități medicale, o premieră la nivel de regiune”, a declarat Ștefan Lungu, Director General MedLife Polisano.

Deschiderea programului 24/7 pentru servicii medicale ambulatorii și spitalicești în cadrul MedLife Polisano marchează un nou pas în îmbunătățirea asistenței medicale în regiune, dar și un nou angajament al echipei MedLife de a oferi soluții inovatoare și eficiente pacienților din România, într-un mediu modern și sigur, în care vor fi tratați cu profesionalism și empatie.

Pe lângă noua unitate, MedLife mai este prezentă în Sibiu și prin Hyperclinica MedLife, Clinica MedLife Polisano Izvorului, Clinica MedLife Polisano Constituției, Spital European MedLife Polisano Izvorului, Spital European MedLife Polisano Constituției, un laborator de analize medicale și 5 centre de recoltare.

În prezent, MedLife deține cea mai mare rețea de servicii medicale private din România, având peste 700 de unități proprii și partenere la nivel național. 

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații legate de sănătate, urmărește-ne pe Facebook  , Instagram , YouTube , TikTok , Twitter .