Dezinfectant pentru maini

Stiri

Una dintre cele mai ieftine, mai accesibile, mai usoare si importante metode de a preveni raspandirea unui virus este spalarea frecventa a mainilor cu apa si sapun si a dezinfectiei miinilor cu dezinfectanti hidroalcoolici in amestec cu Peroxid de Hidrogen. Prin spalarea corecta si frecventa a mainilor prevenim cel mai bine transferul de agenti patogeni. Insa atunci cand nu avem la indemana apa si sapun, dezinfectantul pentru maini se numara printre cele mai eficiente masuri de prevenire a infectiilor. O dezinfectare riguroasa a mainilor posibil contaminate cu diversi virusi,bacterii,fungi poate reduce considerabil rata imbolnavirilor.

In conditiile actuale, in care izbucnirea epidemica a virusului SARS-CoV-2 poate persista mult timp, este important sa ne protejam sanatatea prin masuri simple si eficiente care sa reduca expunerea in fata virusului si raspandirea bolii.

Una dintre cele mai ieftine, mai accesibile, mai usoare si importante metode de a preveni raspandirea unui virus este spalarea frecventa a mainilor cu apa si sapun si a dezinfectiei miinilor cu dezinfectanti hidroalcoolici in amestec cu Peroxid de Hidrogen.

Prin spalarea corecta si frecventa a mainilor prevenim cel mai bine transferul de agenti patogeni. Insa atunci cand nu avem la indemana apa si sapun, dezinfectantul pentru maini se numara printre cele mai eficiente masuri de prevenire a infectiilor. O dezinfectare riguroasa a mainilor posibil contaminate cu diversi virusi,bacterii,fungi poate reduce considerabil rata imbolnavirilor.

 Dezinfectantul pentru maini Energena, utilizat pentru dezinfectia miinilor , este  ideal pentru a fi folosit atunci cand apa si sapunul nu sunt disponibile. Activitatea antibacteriana,virucida,antifungica a  Etanolulului si a Peroxidului de Hidrogen  din compozitia dezinfectantului  elimina rapid  numarul de virusi,fungi si bacterii de pe maini.

Dezinfectantii Energena cu actiune bactericida ,fungicida ,virucida sunt destinati pentru dezinfectia mainilor si tegumentelor personalului din spitale, cabinete medicale, magazine, frizerii, institutii publice ,industriei alimentare (baruri, restaurante, brutarii, productie, carmangerii, bucatarii,), uzului casnic, etc.

Continutul de glicerina din produs asigura o excelenta protectie  a pielii, chiar si dupa aplicari repetate. Dezinfectantul de maini pe baza de alcool si Peroxid De Hidrogen nu necesita clatire . Pentru dezinfectia corecta a mainilor, se pulverizeaza dezinfectant pe suprafata miinii, nediluat, si se freaca mainile timp de 30-60 de secunde.

Creat special pentru utilizari frecvente, dezinfectantul de generatie noua combina efectul dezinfectant impotriva unui spectru larg de bacterii si fungi si virusi ,avind   proprietati excelente de protectie  a pielii.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații legate de sănătate, urmărește-ne pe Facebook