Care sunt cel mai des intalnite antivirale naturale

Articole

Aproape fiecare persoana de pe glob s-a ciocnit cu infectia Covid – 19 si avand o forma usoara, cauta tratamente cat mai naturiste pentru combaterea ei. Exista multe antivirale naturale covid de tratare a infectiilor cauzate de virusi si sunt de interes deosebit pentru cei care doresc sa se recupereze cat mai repede posibil, sau sa nu se imbolnaveasca vorbind cu un purtator al virusului, sau pur si simplu sa se imbolnaveasca mai rar in timpul anului.

Cum pot fi folosite remediile antivirale naturale

In toate cazurile, poti administra antivirale covid naturale numai cu permisiunea medicului si sub rezerva tuturor celorlalte recomandari ale acestuia pentru tratament.

Care sunt cele mai des intalnite antivirale

  • Usturoiul sub diferite forme (pulbere, extract etc.) este un agent antiviral binecunoscut. Mai mult, efectul fitoncidelor de usturoi asupra virusurilor gripale, a unui grup de coronavirusuri si adenovirusuri a fost dovedit in studii stiintifice ample.

In multe cazuri de prevenire a infectiilor virale ale tractului respirator si tratamentul complex al complicatiilor acestora, un singur remediu poate inlocui mai multe retete populare diferite simultan. In acelasi timp, va combina naturaletea, activitatea antivirala si prezenta unei baze de dovezi pe care retetele populare nu o au. 

  • Argintul coloidal este un produs extrem de util pentru sistemul tau imunitar si, in general, in cazul afectiunilor de natura infectioasa, fie ele bacteriene, virale sau micotice. Argintul colodal este un regenerator celular, care ajuta la vindecarea usoara a ranilor. Dimensiunile foarte mici ale particulelor, tipic sub 2 nm, imbunatatesc foarte mult activitatea specifica antibacteriana si antivirala a acestui produs, mai ales la folosirea sa ca apa de gura, picaturi, pentru inhalatii sau uz extern.
  • Propolisul. Calitatile deosebite ale propolisului sunt date, in principal, de continutul sau bogat in flavonoide, compusi din familia polifenolilor care dau colorit plantelor si au puternice proprietati antioxidante, antifungice si antibacteriene. In plus, propolisul contine zaharuri, minerale, uleiuri volatile, acizi grasi, ceara. Propolisul stimuleaza formarea de anticorpi, intarind astfel sistemul imunitar. Din acest motiv, consumul de propolis este foarte indicat in perioada de dupa iarna, cand organismul este slabit.
  • Quercitina, care este un pigment natural din clasa flavonoizilor, poate avea efecte pozitive asupra sanatatii prin actiunea de protejare impotriva radicalilor liberi. Quercitina este un antioxidant puternic, cu rol in protectia sistemului respirator si reducerea reactiilor alergice.

Astfel, cele mai bune componente ale remediilor populare care ajuta la intarirea apararii antivirale a organismului au fost deja introduse in farmacologie, transformate in cea mai accesibila si sigura forma pentru organism si incluse in remediile moderne numite antivirale naturale.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații legate de sănătate, urmărește-ne pe Facebook  , Instagram , YouTube , TikTok .