3 Suplimente nutritive de care ai şi tu nevoie pentru a face faţă stresului fizic şi mental

Articole

În zilele noastre, stresul şi ritmul trepidant sunt factori care ne afectează calitatea vieţii şi sănătatea. Pentru a face faţă acestor factori, avem nevoie de remedii naturiste eficiente. Pe lângă aromoterapie, acupunctură, masaj, yoga sau meditaţie, câteva suplimente nutritive naturale şi de calitate dintr-o farmacie naturopata precum Minunea Naturii pot face… minuni.

Iată 3 produse naturiste extrem de eficiente care te pot ajuta să faci faţă stresului fizic şi mental, îţi vor îmbunătăţi considerabil sănătatea şi vitalitatea şi vor creşte calitatea vieţii tale.

Plasma Quinton – un remediu natural cu un potenţial terapeutic remarcabil

Extrasă din apă oceanică după un protocol ştiinţific creat acum 120 de ani de către savantul francez Rene Quinton, plasma Quinton are un potenţial terapeutic uimitor. Este un supliment nutriţional natural lichid care restabileşte mediul dintre si din celule şi susţine diverse funcţii vitale ale organismului. 

De peste 100 de ani este un supliment alimentar recomandat femeilor însărcinate dar şi nou-născuţilor. De asemenea, este benefic pentru copiii până într-un an care suferă de alergii sau parazitoze. Datorită celor 78 de elemente pe care le conţine, facilitează hidratarea optimă la nivel celular şi este un modulator imunitar natural eficient şi fără efecte adverse.

Sod Natural Cantacuzino – unul dintre cei mai buni antioxidanţi

Extras din orz verde, Sod Natural Cantacuzino este un supliment alimentar cu o puternică acţiune antioxidantă. În mod normal, organismul produce enzima SOD care ajută organismul să lupte împotriva stresului oxidativ cauzat de radicalii liberi, prevenind şi combătând numeroase afecţiuni. 

Sod Natural produs la Cantacuzino conţine substanţe cu activitate enzimatică asemănătoare enzimei naturale, dar şi numeroşi compuşi antioxidanţi, vitamine, minerale şi glucide benefice pentru organism. Este un supliment alimentar natural care încetineşte procesele de îmbătrânire celulară şi stimulează regenerarea tisulară şi celulară. 

Este un remediu naturist antioxidant şi fortifiant de care organismul au are nevoie pentru a face faţă stresului, dar şi efortului fizic şi mental intens. De asemenea, este detoxifiant, hepatoprotector, antiinflamator şi te protejează împotriva radiaţiilor. Se recomandă în special persoanelor care suferă de imunitate scăzută, inflamaţii, tumori, epuizare sau sunt în convalescenţă. 

Floradix – un supliment natural de fier

Pentru că este realizat din plante medicinale şi fructe, Floradix este un supliment alimentar bogat în fier care nu are efecte adverse. Este produsul de care ai nevoie pentru a acoperi necesarul de fier dacă eşti la menstruaţie, eşti însărcinată sau vrei să rămâi însărcinată. De asemenea, combate eficient lipsa de vitalitate şi oboseala cronică. Absorbţia fierului în organism este un proces lent şi de durată, dar, după o cură cu cel două produse de acest gen se va reface complet necesarul de fier din organism. 

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații legate de sănătate, urmărește-ne pe Facebook  , Instagram , YouTube , TikTok .