WEBINAR #3 MedLife: NEfrica de schimbare. Webinar pentru un stil de viată activ în siguranță

Stiri

Pandemia COVID-19 ne afectează inevitabil atât sănătatea fizică, cât și pe cea psihică. Pentru foarte mulți dintre noi, încă de la început, această perioadă a însemnat mai puțină interacțiune socială, mai puțină mișcare sau stres continuu.

MedLife anunță cel de-al treilea webinar, parte din demersul Nefrică – Împreună vom lupta cu frica prin cunoaștere, care va avea loc miercuri, 29 iulie, ora 12:00, LIVE pe Facebook MedLife Cariere, Youtube MedLife sau platforma dedicată demersului

Tema acestei ediții este NEfrica de schimbare – Webinar pentru un stil de viață activ, unde specialiștii vor oferi informații și sfaturi practice despre cum putem face exerciții acasă și cum ne protejăm atât sănătatea fizică, cât și pe cea emoțională prin mișcare.

Împreună cu Vlad Mixich (expert în politici de sănătate publică), Paula Nica (Instructor Pilates Pre și Postnatal), Ina Giușcă (Instructor Pilates) și Andrei Ionescu (Instructor Gimnastică Medicală) vei învăța cum să fii NEînfricat și să ai un stil de viață activ în siguranță.

Workshop-ul va fi transmis live pe Facebook MedLife Cariere și pe YouTube MedLife.

Așadar:

Când? Miercuri, 29 iulie, ora 12:00
Unde? LIVE pe Facebook MedLife Cariere, Youtube MedLife sau platforma dedicată demersului
Tema? NEfrica de schimbare, webinar pentru un stil de viață activ în siguranță
Rămâi conectat: Înscrieți-vă la eveniment, având posibilitatea să adresați întrebări specialiștilor

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații legate de sănătate, urmărește-ne pe Facebook.